Smartwatch A1 - pazi, negativne komentarje, mnenja, cena, uradna spletna stran
Novice

Smartwatch A1 – pazi, negativne komentarje, mnenja, cena, uradna spletna stran

Dragi bralci, dober dan. Danes je naš pregled zajema

proračunom modela kitajske pametne ure – SmartwatchA1. To je še ena kopija Apple gledal s podobno zasnovo, vendar neučinkovito delovanje. Danes je analog od maksimalno spominja na original iz Cupertino, kar dokazuje ne samo zasnovo številčnice. SmartwatchA1 sprejela tudi oblikovanje traku z obilico barv, kot tudi vmesnik

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

menija. No, pivo čaj, dobili piškote, bomo začeli s predstavitvijo pametnega pripomoček.

Kot kitajska podjetja kopirati izdelke znanih blagovnih znamk. In v resnici obsodijo in ne želijo. Ni vsak uporabnik ima možnost, da se pridružijo skupini srečnih lastnikov pametnih pripomočkov. Tu pridejo na pomoč kitajskih proizvajalcev, ki ponujajo smešno količino zanimivih naprav. Današnji trend – pametne ure. Objavljeno njegov vzorec samo leni.

Na strani levo in neimenovano podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo modela pametnih ure z enostavno naslov SmartwatchA1. Z zasnovo kitajskih obrtnikov ne moti sploh s kopiranjem vse z Apple Watch. Operacijski sistem? Seveda, ne iz ameriške blagovne znamke, in zakaj, ko je Android. Vrzi v nizkih stroških in pripravljen model, ki je prav interes kupca.

Ne tekma Apple Watch

Ogled vseh 7 fotografij

Ne glede na ocene o SmartWatchA1, ne morejo tekmovati z uro od Apple, razen v ceni. Tako, da boste razumeli razlike in se odločila, ali klonirati, tu so ključne razlike.

 • oblikovanje. Obstajajo tudi ni mogoče govoriti – samozavestno bypass Apple Watch SmartwatchA1. In kako drugače, glede na visoke stroške prvi. Imajo primer Apple in bolj zanesljiv, in več pasovi, in so videti bolj dostojen.
 • lastnostmi. Spet je znak plus gre za ameriški izdelek. Apple Watch le ne bi šel na trg s šibkim strojne ali slabe zaslonu. Z visokimi stroški, da so vsi na vrhu.
 • Podpora košare. Tukaj je tisto, kar kitajski boljši pametna ura Apple Watch, saj je veliko število naprav. Kupil sem “Apple” pripomoček, prosim in iPhone mu kupiti. SmartwatchA1 nobene razlike na katero napravo izbrati.
 • Podpora SIM. Zelo pogosto kitajski proizvajalci nadležno, da strpati v napravo, veliko funkcij, ki niso potrebne. Toda podpora SIM kartico pametna ura se je izkazala za zelo koristno funkcijo. Apple Watch ne more.
 • Dostopnost.

  Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

  Pametne ure iz Apple odlične pripomoček. Vendar koristno bo daleč ni vsak uporabnik. Plačilni resno denarja, si lahko preko tedna poslati napravo za zbiranje prahu na polici. Torej, zakaj ne bi začeli s pametnimi ure iz proračuna razred.

Glavne značilnosti H4>

Torej, zdaj veste o ključnih razlik med krivca našega članka iz Apple Watch. Na k pregledu SmartwatchA1, in začnimo z zmogljivostjo.

 1. Ohišje: kovinskih in plastičnih
 2. Barva: srebro
 3. Silikonski trak (nastavljivo)
 4. Band barva: bela, črna, zelena, rdeča, modra
 5. Zaščita pred udarci in vlago
 6. zaslon: 1,54-palčni 240×240 pik
 7. Bluetooth 3.0
 8. Procesor: MTK6260A
 9. RAM: 128 MB
 10. ROM: 64 MB
 11. režo pod pomnilniške kartice in kartice SIM

 12. Kamera: 0,3 MP
 13. Baterija: 380 mAh
 14. Neobvezno: spremljanje in kalorij spanja
 15. OL> ugodne cene: Smart Watch Phone SmartwatchA1 ★★★★ ☆

  Oprema H5> Ne zamudite:

  Kljub nizki ceni, SmartwatchA1 se prodaja v zelo luštna polje. Narejena je iz kvadratnega kartona, stilizirane pod drevesom. Izgleda zelo prestižno. Ura sama, zapakirana v vrečki, ležijo na posebno oblogo, ki jo ščiti pred poškodbami med prevozom. Vsebina paketa SmartwatchA1 je na dnu škatle. Vključuje:

 • Mikro-USB kabel za polnjenje;
 • Vodnik za SmartwatchA1 (vendar ne v ruski);
 • Zaščita za zaslon;

Paket primerljiva s tistimi, ki jih drugi proizvajalci ponujajo. Samo neprijetno pomanjkanje pouka v ruščini, da bi razumeli vse zamotanost v SmartwatchA1 imajo svoje.

Videz in oblikovanje

Zasnova uro takoj pritegne pogled. Izgledajo zelo podobna pametno straži drugo blagovno znamko. SmartwatchA1 narejena iz kovine (prednji del) in plastike (hrbtnega pokrova). Za montažo ni pritožbe – vse byudzhetnenko, ampak precej zanesljiv. Presenetljivo je, da celo kovinski

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

konci ne povzročajo občutke, ki se bo v nekaj mesecih, ki s praskami.

Najdeno v ospredju, nekoliko štrli, zaslon. Mimogrede, so že zajete precej dober film. Luknja Kamera je na dnu, skoraj neviden, če ne preverjajo. Na desni strani SmartwatchA1 je mehanski gumb, stilizirana kolo in vrata za polnjenje, ki je pokrita s pokrovom. Tu je isti, ampak samo spodaj pa je mikrofon luknja. Na levi strani za SmartwatchA1 nič.

Pokrov opazil je plastičen, vložen v barvi traku. Bližje levem koncu je zunanji zvočnik žar. Pokrov odlepi, kaj je mogoče storiti s posebnim utorom. V skladu z njo, je prva stvar, vidimo litij-ionsko baterijo, ki kaže na državo izvora. Tukaj prilepljena nalepka z IMEI naprave. Baterija je potegnil ven. Pod njim je dve reži pod microSIM in microSD

ugodne cene:. Pametna ura telefon SmartwatchA1 ★★★★ ☆ Zaščita pred udarci in vlago

Da, tudi kitajski proizvajalci zagotoviti kakršno koli zaščite za pametne ročne SmartwatchA1. Seveda, da ni pripravljen, ki se uporablja v blagovno znamko modelov, vendar napravo lahko obvaruje pred “smrtjo”. Vlaga pomeni, da ura ne postane dež, in posoda za pranje jim lahko.

Od bo prho ali kopel z SmartwatchA1 je bolje, da se vzdržijo – uporabnik pregledi omejijo na

nestrpnost uro par (govorec ni zaščiten). Survive pripomoček in nežno piha ali padejo z mize. Glede na zasnovo, je mogoče domnevati, da ur neprijetno in umazanije.

pas

Proizvajalec SmartwatchA1, očitno, najprej približal razvojne ur, da dobimo na koncu natančno kopijo Apple Watch. Zato so kopirali tudi oblikovanje traku. Narejen je res določen, vendar obstaja več barvah.

Material je bil silikon. Pas SmartwatchA1 je pritrjen na roko z nenavadno zaponko, ki lahko sčasoma resno obrabijo, izgubili njihovo kakovost. Elastični trak trdno pritrdi uro na roko.

zaslon

Ogled vseh 7 fotografij

Prikaže kitajske pametne ure običajno niso znani za kakovost. Nobena izjema zaslon in SmartwatchA1, ki potrjujejo povratnih informacij uporabnikov. Nameščeni poceni 1,54-palčni matriko z ločljivostjo 240×240 pik. Po zaslonu so precej široke meje, ampak fotografije SmartwatchA1 v spletnih trgovinah skriti te pomanjkljivosti.

Svetlost je zelo dobra, dovolj kontrasta. Toda zornih kotov pametne ure SmartwatchA1 razburjen – celo majhen odmik zaslona v obe smeri povzroči, da se slika lahko izkrivljala. Senzor nima zahtevka, izpolnjuje vrednosti.

Kaj je podal H4>

Silly pričakujejo od kitajske kopije pametnih ur učinkovitost kot izvirnik. SmartwatchA1 dobil proračun procesor MTK6260A, 128 MB RAM-a in le 64 MB notranjega pomnilnika. Če položaj s čipom in RAM ni pravilen, se lahko zmogljivost shranjevanja se znatno poveča z namestitvijo pomnilniške kartice (zahtevana podpora microSD do 32 GB). Načeloma, težave z SmartwatchA1 ne pride, tako da je strojna oprema slabosti vključujejo ne bo, tudi če je zelo šibka.

Kaj so pametni ure iz Kitajske storiti brez fotoaparata. Proizvajalec je prejel SmartwatchA1 modulu 0,3 MP (nekje smeh Nokia, ki je izšla pred 10 leti). Toda na drugi strani pa, kaj lahko pričakujete od mini računalnik za $ 15. Kamera vključuje samo enkrat – v prvih urah pregledu. Potem je želja po uporabi izgine. Veliko bolj koristno funkcijo oddajanja slike iz vašega pametnega telefona kamero na zaslonu pametne ure SmartwatchA1, vendar več o tem kasneje.

avtonomija H5>

Delo pametna ura vgrajeno baterijo 380 mAh. En naboj traja povprečno dva dni. Če želite uporabiti SmartwatchA1 kot osnovno uro (brez kartice SIM in seznanjen s pametnim telefonom), lahko računate na teden brez ponovnega polnjenja. Avtonomija SmartwatchA1 se lahko šteje v povprečju, kot kaže kritike. Popolnoma napolnjen uro približno dve uri.

Operacijski sistem povezati pametni H5>

Aboutyour malo znanega. Delo SmartwatchA1 pod nadzorom druge klon Android, ki je dobil dobro funkcionalnost. Resen problem je bila tudi prevod v ruski jezik. Ta problem ne zadeva le ti pametni ure.

Z napravah Android je SmartwatchA1 povezan brez težav, deluje s skoraj vsemi različicami. Toda uporabniki naprav na iOS niso na voljo vse funkcionalnosti, razlog je proizvajalec je izdal aplikacijo samo za “zeleno robota”. Program lahko prenesete s pomočjo QR-kodo, ki jo najdete v meniju SmartWatch. Z njim nastavljen SmartwatchA1 pod osebne zahteve. Za priključitev uro na pametni dovolj na obeh naprav za aktiviranje Bluetooth. Upoštevajte, da mora imeti mobilni telefon, Bluetooth 3.0 ali novejšo

super cene:. Smart Watch Phone SmartwatchA1 ★★★★ ☆ Značilnosti

V splošnem SmartwatchA1 ni zelo drugačen od najbližjih konkurentov v smislu funkcije. Veliko standardne funkcije na vrsto kalkulatorja ali koledar. Ni potrebno, vendar je koristno za mnoge uporabnike. Obstaja nekaj zanimivih značilnosti SmartwatchA1, ki sedaj govori.

Za začetek je treba omeniti, slog vmesnika. Večina kitajskih pametne ure, saj veliko ljudi ve, dobiš običajno meni s seznamom funkcij. Pametna ura SmartwatchA1 šel dlje s kopiranjem vmesnik uro Apple. To je aplikacija, ikone, ki so razporejeni v krogu. Za delo zelo lepo, in kar je najpomembnejše -. Udobna

Ključna značilnost SmartwatchA1 je podpora za kartico SIM, ki vam omogoča, da klice neposredno iz pripomočka. Za to obstajajo mikrofon in zunanji zvočnik. Poleg tega prisotnost kartice SIM vam daje možnost za pošiljanje in prejemanje SMS, in povezavo z omrežjem, vendar z zelo počasno nalaganje strani. Delo SmartwatchA1 na frekvencah 850/900/1800/1900 MHz.

Uporabna funkcija je korak, če upoštevamo prevožena razdalja. Vedno ne dela v redu, vse rekorde po informacijah v zgodovini. Obstajajo spremljanje spanja, ki lahko prihrani čas za sprostitev in okrevanje. Ljubitelji aktivnega življenjskega sloga bodo zadovoljni s funkcijami fitnes tracker, ki spremlja zdravje, kalorij in tako naprej. In SmartwatchA1 bo pomagal najti vaš pametni telefon v primeru izgube.

Glavne funkcije in aplikacije H4>

Torej, zanimive značilnosti naših “strank”, ki smo jih šteje, sedaj obrniti na standardnih funkcij. Prepričan sem, da ste seznanjeni z njihovim namenom, tako na kratko.

 • Prijava klic. Omogoča, da si ogledate informacije o klice ali urah iz vašega pametnega telefona.
 • snemalnik. Majhen aplikacija, ki beleži zvok.
 • igralec. Predvaja avdio datoteke, shranjene na pomnilniški kartici. Obstaja možnost, da poslušate glasbo na daljavo iz vašega pametnega telefona.
 • obvestila. Združevanje A1 Smart Watch preko Bluetootha s pametnim telefonom, bo uporabnik na uro sporočil in drugih obvestil prejemati.
 • daljinsko upravljanje fotoaparata pametni. Zanimiva funkcija, ki je na voljo po namestitvi programa.
 • koledar. Enostavna in uporabna.
 • kalkulator. Vam bo pomagal hitro prešteti do ničesar, glavna stvar -., Da se prilagodijo na majhno tipkovnico
 • Časomer in alarma. Mislim, da je razumljivo, za te funkcije.
 • opomnik tišini. V skrbi za vaše zdravje, poročilo SmartwatchA1, ki jih potrebujete, da vstaneš in raztezajo.
 • brskalnika. Enostavno in počasi. Omogoča ogled strani, ampak samo prek kartice SIM.
Kje kupiti, cena H5>

Glavni kraj prodaje SmartwatchA1 je, seveda, kitajske spletne tržnice, kot AliExpress ali GearBest. Oglejte si cene na teh mestih je vrstni red 1000-1500 rubljev, kar je zelo dobro.

Nekateri elektronika trgovin v Rusiji, tudi ponudba za nakup SmartwatchA1, vendar pa so stroški lahko doseže do 3000 rubljev. Zato je bolje, da se naročite napravo neposredno iz domovine, izbiro prodajalca z najvišjo bonitetno oceno.

Kot zaključek

No, prijatelji, si pametne ure SmartwatchA1 na cilju. Na primer, lahko naša sedanja “gost”, je mogoče sklepati, da je kakovost kitajskih ur nenehno raste. Kopiranje oblikovanja iz modelov blagovne znamke bo koristila samo proizvajalca, kar potrjujejo visoke prodaje.

SmartwatchA1 – ni najboljši pametni ure danes, vendar nizka cena jih pripelje na vrh. Dobra funkcionalnost naprav, čeprav z igro, precej dolgo dela brez ponovnega polnjenja. Več in ne želi iz proračuna pametno uro

ugodne cene:. Pametna ura telefon SmartwatchA1 ★★★★ ☆

Analogi

Kot je bilo že omenjeno, le laziest kitajski proizvajalec je izdal vsaj en model je poceni pametnih ure. Med tem izobilju, lahko izberete stalni naprave.

 • DZ09 Smart Glej. Model s podobno funkcijo v isti cenovni segment kot A1. Samo DZ09 -. Kopirati Samsung Gear S2
 • Q50. Pametne ure, ki se proizvajajo posebej za otroke. Ista funkcionalnost ampak bolj robustno ohišje.
 • GT08. Model, ki je hkrati podobna in z uro Apple in SmartwatchA1. Nekoliko drugačna zasnova in oblikovanje traku.
 • Smart Glej U8. Najcenejši pametni ura idealna za potnike s pametnimi napravami.
 • GD19. In ponovno klon Apple gledati. Razlikujejo le v traku.

Ocene uporabiti H4>

Mnenje No 1

Oksana, Moskva

Mnenje št 2

Sergej SPB

Mnenje št 3

Artem, Kiev

Mnenje št 4

Tatiana, Kazan

Gregory, Novosibirsk

ugodne cene: Smart Watch Phone SmartwatchA1 ★★★★ ☆

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...