Potencialnost

Silane Guard – tekoče steklo, mnenja in cena, je vredno, kje kupiti, kako deluje?

Silan Guard eden od najboljših načinov za zaščito telesa. Neke tekočega stekla, ki se lahko uporabljajo v več plasteh, s čimer se izboljša zgolj zaščitno plast. Upoštevati načelo uporabe, celoten sklop Willson silan straža in svojo vrednost
Vsebina članka.
silan straža je revolucionaren izdelek japonskega proizvajalca Willson, bolj znan kot eno komponento , tekočina stekla. Uporaba zaščitne opreme silan straža bo pomagal zaščititi lak in odstraniti mikro praske.

Glede na izdelovalca, podlaga za to zdravilo je v silicij komponento. Do nedavnega je bila silan Guard na voljo le na Japonskem, zdaj pa je proizvajalec širi svojo prodajno trg na območju Skupnosti neodvisnih držav. Prej na avtomobilskih trgih in trgovinah lahko najdete podobne tekočina stekla podjetja Willson, ampak glede na proizvajalca silan straža je nov korak pri zaščiti lak.

Posebna cena !!!. Kliknite in si oglejte !!!

Kako zaščititi avto telo pred silan straža

Kako zaščititi karoserijo vašega avtomobila – to vprašanje je sam vsak lastnik avtomobila. Konec koncev, zaščita telesa avtomobila je vedno eden izmed pomembnih vprašanjih za vsakega gostitelja. Najprej zato, ker je ohranila videz avtomobila, in drugič, za zaščito avtomobila pred poškodbami laka in korozijo.

Pogosto poljščina karoserije z uporabo dragih orodij in plačati veliko denarja za avto poliranje. Kako bi ne poskusili, ampak čez nekaj časa, tudi na novem avtomobilu bo mikro praske. Mnogi strokovnjaki predlagajo za kritje zaščitne snovi telo avtomobila po vsakem pranju, ampak še vedno je kakovost teh listov pričakujejo najboljše.

Družba Willson prejela pozitiven ugled zaradi prvega tekoče steklo Willson Body Glass Guard za zaščito telesa. Ob pojavu orodij na trgu enaka njega ni bilo sprejemljivo ceno, in veliko pozitivnih mnenj naredil trik na ugled podjetja. Zdaj je ta proizvajalec uvedel povsem novo sredstvo za zaščito telesa silan garde. Po mnenju predstavnikov tekoče steklo podjetja silan straža je njihov nov korak, preboj in naslednja generacija izdelkov Body Glass Guard med avtomobilskih kemikalij za zaščito barve.

Japonska družba Willson je znano, več kot 50 let s proizvodnjo različnih vrst izdelkov za nego avtomobila. Najbolj znana tovarna se nahaja v predmestju Tokia. Med izdelki Willson lahko najdete tudi različne šampone, dodatki, nego telesa, dišave in dodatki za pranje.

Kaj je silan Guard

Silane Guard enojna tekoča komponenta stekla, lahko ne samo, da dobimo barve in laki prekritje avtomobilske Shine, temveč tudi zaščito telo pred macrocarpon. Po navedbah proizvajalca Willson, zdravilo je ena komponenta. To pomeni, da nadaljnje manipulacije za njeno uporabo ni potrebno (ni potrebno za mešanje nekaj različnih steklenice, zaporedno uporabo različnih sestavin).

Sestavek tekočina stekla silana Guard vsebuje silicij poliranje elemente in voskaste snovi. Pogosto poliranje avtomobila telesu so veljavne do prvega dežja ali pranje, tekoče steklo silan Guard daje sijoč sijaj za telo avtomobila za dolgo časa (do enega leta). V tem primeru, silan Guard je vodoodbojen učinek, ki daje njegove prednosti na telesu bo manj umazanije in predvsem manj vode, zato sušenje svoj avto v isti garaži bo veliko hitreje.

Serija tekočega silan iz steklene Guard, Willson vključuje:

  • steklenico s tekočino stekla;
  • aplikator (prijava goba);
  • vinil rokavice;
  • mikrovlaken krpo;
  • za uporabo v Europen za uporabo.

Uporaba enokomponentno tekoče silan stekla straža ni zapleten proces in traja najmanj časa, celo primerjajo z velikim bratom telesa Glass Guard. Povprečno 30 minut za dokončanje poliranje telesa. Uporaba silan straža, da bi spet prvotni lesk v barvi in ​​dodatno zaščitite.

pregledi kupcev poleg lastnosti proizvajalca specifične, tekočina stekla Silane Guard ima odlično antistatičnega učinka. Večina kupcev naj ne pranje avtomobila po uporabi za 2-3 dni, in boljše 7 dni, kar pomeni boljši oprijem na površini.

Kako uporabljati silan Guard na karoserijo avtomobila

Značilno je, da telo poljski traja vsaj eno uro časa in denarja vedno ne dajejo pričakovanega učinka. Po uporabi za nohte, kar potrebujete za hitro obrišite površino, temperaturo in še veliko drugih odtenkov, medtem ko se lahko konča poliranje zahteva veliko truda.

Kar tekočina stekla silan Guard, postopek uporabe je zelo preprosta. Prvi in ​​osnovni pogoj proizvajalca je, da je treba pred uporabo telo avtomobila je treba oprati in posušiti iz vode. Še večji učinek je mogoče doseči z odpravo mehanskega plaketo in pesek skozi umetno glino iz Willson. Za ocene kupcev silan garde, uporabljajo tekoče steklo je boljša pri temperaturi 25-30 ° C, izogibanje neposredni sončni svetlobi.

Uporabi enokomponentno tekočega Silane steklo ščit na telo bolje v več stopnjah pri določenih delih (odbojniki, napa, vrata, streha). Na ta način se boste izognili nevšečnostim v ciljni poliranja. In to, kar je postopek poliranje telo z silan garde. Prvi korak je obrisati s suho krpo površino, naj kot primer, bo to sprednji krilo avtomobila, s čimer se odstrani prah in majhne delce.

nošenje znamke zaščitna vinil rokavico, sprejme aplikator in nanesite na tekočem silan stekla garde. Ni vredno varčevanje vozilo, in je bolje uporabljati po vsej površini applicator.Please upoštevajte, da ima aplikator dve strani, eno belo in drugo temno sive z mehko krpo, samo na temno sivo površino, je treba uporabiti silan straža.
Zdaj RUB površina tekoče steklo telesa, ne sme potisnite dovolj težko mokro aplikator, vendar izpolnite vse površine, ne smete zamuditi mest. Po uporabi čakati približno 5-10 minut, da se posuši tekočega silan stekleno Guard. Površina mora biti bel, mat barve – to je znak, da je čas, da se premaknete na naslednjo stopnjo.

Da bi avtomobilu zaseden in odlično senco, obrišemo obdelano površino Silane Guard s krpo (vključen). Ni veliko vredna za potiskanje, precej svetlobe, kroženje na površje. Ena plastenka silan straža dovolj, da Masiranje telesa 3-4 limuzine srednje velikosti, ali pa v več plasti za en avto.

Proizvajalec Willson priporoča, naj ne vozijo na brezkontaktnih potopi v 7 dni, v tem obdobju bo tekočina stekla Silane Guard imajo trdne lastnosti, v obliki zaščitne tanko in pritrjeni na površini. Prenašati vse pogoje in zahteve iz tekočina stekla silan straža bo ohranila njegove lastnosti ščitijo telo med letom ali do 22-krat motorja.

Druga pomembna razlika in prednost tekoče silana iz stekla Guard Body Guard Glass velja večslojna obloga. Pogosto se mnogi proizvajalci teh kemikalij je priporočljivo uporabiti eno plast, sicer drugi sloj ne sme dati najboljši učinek, ali, nasprotno, da pokvari obstoječo plast. V silan garde, ki jih lahko uporabljajo na več ravneh, in vsaka nadaljnja bo le izboljšala prejšnjo, zato bo zaščita telesa nekajkrat boljši.

cena Komplet Silane Guard iz WILLSON

Silane Guard – tekočina stekla, da smo dobili svetlo odtenek originalni lak avtomobila. Kot nova in šele začenjajo pojavljati na avtomobilskem trgu, se lahko cene zelo nepredvidljivo. Po navedbah proizvajalca Willson, za evropski trg najboljša tekočina cena stekla silan straže, da bi leta 1990 …, čeprav je v nekaterih trgovinah lahko prodajajo za 4000 ….

V primerjavi z drugimi sredstvi za nego telesa vozila, nova Silane Guard zmagala, tako način uporabe in časovnega zadrževanja v telesu. Komplet je preprost za uporabo doma. Če greš v avtopralnico ali sto, poljščina telo, bo tak postopek enkratni stroški okoli …. Če želite kupiti ali ne nastavite silan straža je rešitev za vsakega lastnika avtomobila, vendar prihranki s tem sredstvom zaščititi telo je pomembno.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...