Politika sponzorjev spletnega mesta

Spletna stran ceni dejstvo, da imajo potrošniške družbe pomemben vpliv na zdravje potrošnikov. Sponzorstvo spletnega mesta je v obliki oglaševanja, kar omogoča spletno stran, da svojim bralcem zagotovi informativno in relevantno vsebino brezplačno.

Spletna stran se osredotoča le na to, da svojim sponzorjem ponudi priložnosti za trženje svojih izdelkov in storitev potrošnikom.

Cilj mreže je ustvariti platformo, ki jo bralci lahko uporabijo, da se same pooblasti. Sponzorska politika omogoča, da se mreža še naprej razvija in širi. Izobraževalne vsebine, ki jih najdete na spletni strani, izobražujejo bralce, ki jim omogočajo informirano zdravje in življenje.

Spletna stran govori o različnih temah, vključno s telesno dejavnostjo, zdravo prehrano, varnostjo in preprečevanjem ter blaginjo. Mreža svojim bralcem nudi tudi nasvete o tem, kako doseči uravnotežen in zdrav način življenja.

Cilji spletnega mesta

Cilj mreže je izboljšati zdravje bralcev z vsega sveta, tako da jim zagotavlja izobraževalne vsebine o zdravju.
Spletna stran se osredotoča na razvoj zanesljivih in ustreznih materialov in orodij za zdravje. Izobraževalne vsebine morajo temeljiti na dejstvih, nedavnem raziskovalnem delu in zdravstveni statistiki.
Mreža se osredotoča tudi na pošiljanje pozitivnih zdravstvenih sporočil svojim bralcem.

Uredniška politika in razvoj vsebin

V skladu s politiko omrežja vsebine pisno in preverijo kvalificirani uredniki kadarkoli.

Razkritje odškodnine za partnerske strani

Razkritje velja za spletno mesto mreže, vključno z mobilnimi in spletnimi različicami spletnih mest spletnega mesta, vendar ne omejeno nanje. Razkritje je zagotovljeno, da pomaga razkriti finančni odnos mreže s svojimi podružnicami, sponzorji, oglaševalci in drugimi tretjimi osebami, ki se pojavijo na spletni strani.

Nekateri članki na spletni strani so povezani z določenimi storitvami in viri, ki se osredotočajo na gradnjo in promocijo blagovnih znamk in izdelkov. Mreža spada v posamezne izbrane partnerske programe. To naredi provizijo, ko se bralec odloči za nakup preko podružničnih povezav. Spletna stran v celoti razkriva svoj odnos z oglaševalci in bralcem zagotavlja, da kakršna koli finančna spodbuda ne vpliva na objavo izdelka ali storitve.

Pridružene stranke se lahko kadarkoli spremenijo, če meni, da je potrebno. Bralci lahko na spletno mesto posredujejo vsa vprašanja, pripombe ali skrbi prek spletnega obrazca. Uporabniki lahko postavijo vprašanja tudi pred nakupom preko povezanih povezav, ki so na voljo na spletnem mestu.

Bralcem svetujemo, da ne uporabijo informacij na spletni strani kot nadomestek za strokovno zdravniško pomoč ali zdravljenje za kakršno koli zdravstveno stanje. Informacije na spletnem mestu se ne smejo uporabljati za diagnosticiranje ali zdravljenje zdravstvenih težav brez posvetovanja s kvalificiranim zdravstvenim strokovnjakom.