Potencialnost

Handy Heater – Mnenja in ceno, je vredno, kje kupiti?

Rovus priročen Grelec bodo pomagali hitro in preprosto segrevanje ohišja, ker je to grelec uporablja stenski namestitev in priključen na konvencionalno vtičnico. Jasno in enostavno digitalni nadzor, bo časovnik pomaga programirati na – izklop grelca za 12 ur. V primeru okvare naprave ali napak v odklopnika omrežju vam bo prihranilo od neprijetnih posledic. Grelec električni grelec priročen Rovus 350 W in omogoča, da se doseže želene temperature brez gorenja kisika in izsušitev sluznice v človeškem telesu.

To je zelo pomembno za družine z otroki in hišne ljubljenčke. Ergonomska oblika razvila v posebnih laboratorijih, so na voljo za različne namene. V pisarni, v koči, vrtec, kopalnica je garderoba savne, trgovine na področjih, kjer je pomembno, da se ohrani stabilno in udobno opremo, bo mešanica v vsakem prostoru. Grelni element v grelec Grelec Handy Rovus je narejen iz varnih keramike. Plastično ohišje je niso nagnjeni k ogrevanju. Vsi ti dejavniki lahko postane ključ do toplino in udobje v hiši!

 • Avtomatizacija, zaščito pred pregrevanjem in padci napetosti v omrežju.
 • Ekonomičen El -. 350 W., ne bo pokvaril družinski proračun, ampak bo dala prijeten klepet v toplem prostoru
 • Preprostost in zanesljivost grelnega elementa, da se ustreže tudi kolege v udobni pisarni nastavitev za več let.

Grelec “priročen Heather NOVUS” lahko postane prijatelj in pomočnik, zaščitnik in varuh od krutih zmrzali in hladno vreme!

 1. Kompakten, zmogljiv, nizka raven hrupa, visoka stopnja zaščite.
 2. Samodejno zaščititi.
 3. Izbira načina hitrosti.
 4. Enostavna namestitev in priključitev.
 5. Sposobnost za nastavitev temperature v območju od 15 do 32 stopinj Celzija.
 6. 12 urni časovnik s sposobnostjo za programiranje zavoja -. On-off
 7. Kompaktna velikost vam omogoča enostavno izvedbo naprave iz sobe v druge prostore, če je to potrebno.
 8. Zaslon (digitalni vodil model) bo pomagala pri upravljanju grelnika.
 9. Stenski prihrani prostor v prostoru.

Kje kupiti Handy Grelec in njene tehnične lastnosti

Priporočamo vam za nakup grelnika Handy Rovus le na uradni spletni strani proizvajalca, cena grelca “priročen Heather” je samo …

Če želite naročiti, morate iti na spletno stran proizvajalca in tam boste našli tudi obrazec za naročilo, v katerem morate vnesti ime in telefonsko številko v mednarodnem formatu. Po tem boste obrnite na operaterja, da pridobi naslov dostave in svetovanje. On bo odgovoril na vsa vaša vprašanja v zvezi s cenami, trenutne promocije in popusti, svetuje o novih podjetij.

 • ura: elektronsko;
 • Kategorija: toplotne odzračevalne grelniki;
 • električna moč 350 W;.
 • zaščito pred pregrevanjem: avtomatski;
 • Napetost omrežne: 220 Voltov;
 • Sistem

 • Nadzorna: elektronski sistem;
 • Možnost, da se prilagodijo toplote: brezstopenjsko (brezstopenjsko) prilagoditve, v temperaturnem območju od 15 do 35 stopinj Celzija;
 • Prisotnost termostata: Elektromehanski termostat;
 • Možnost zamenjave načina:. Dva načina

Grelec Handy Rovus ugodno za modele te vrste so na voljo na trgu. Povezovanje svoje upe s tem grelcem, ki jih ne bi smelo skrbeti približuje hladnem vremenu. Varčevanje denarja bo zagotovila primerno ceno, zanesljivo načrtovanje in varčno porabo električne energije.

Vrste električnimi grelniki priročen Grelec

Pogosto lastniki hiš, ki se soočajo težave ogrevanje svojih domov, ker do mnogi od njih ni povezan z nobenim Centralno ogrevanje ali celo plin. Potem alternativa postane električne energije in, kot posledica, obstaja možnost za ogrevanje s pomočjo električnih grelnikov. Mnogi od njih lahko služi kot dopolnilo k baterijo Centralno ogrevanje, kot grelec Handy Grelec Rovus!

konvekcijski grelniki

Eden od najpogostejših načinov voljo na električno ogrevanje. Njegov način delovanja je preprost. Hladen zrak iz prostora prosto ali prisilno pride v napravo za ogrevanje, kjer se segrejejo na določeno temperaturo ter se vrne v sobo. Ti grelniki so opremljeni z zapornim sistemom, ki aktivira če se zrak segreva na nastavljeno temperaturo. Vendar imajo pomanjkljivost – zaradi ustvarjenih temperaturnih razlik v bližini stropu in nad tlemi, povečuje kroženje prahu v zraku. Takšni grelci so pogosto nameščeni v domovih in poslovnih stavb.

 • Prednosti: relativno poceni, učinkovitost, varnost, hitro ogrevanje prostorov;
 • Proti:. Absorpcija kisika, kroženje prahu v prostoru

grelniki

Kompaktni grelniki delujejo na principu pretoka zračne mase z ventilatorjem. Zrak v njih se segreva na vroči tuljavo ali keramičnega elementa. Prvo so cenejše, vendar je grelni element gorijo kisika in suh zrak. Drugi nima teh lastnosti, vendar pa so dražji. A še posebej močni grelci imenujemo toplotne pištole. Pogosto te vrste grelnikov je edini način za ogrevanje zasebnih domovih.

 • Prednosti: nizka cena, kompaktnost, hitro segrevanje zraka;
 • Proti:. Minimalnem ogenj, hrup iz ventilatorja

Toplotni akumulatorji H4>

To je relativno nova vrsta naprav za ogrevanje, ki je postala priljubljena z uvedbo različnih tarif za ogrevanje podnevi in ​​ponoči. Ta naprava shranjuje toploto v obdobjih nizke aktivnosti in obremenitve na omrežje in nato ločen od oblasti in oddaja toploto. Ta možnost je koristna za grelniki nameščeni, kjer je za ogrevanje prostorov na trdna goriva. Rezervoar zagotavlja toploto na obdobje nalaganja goriva in takoj po zgorevanju, in absorbira v času, ko je presežek toplote. Ta način zmanjšuje človeški sodelovanje v sistemu avtonomne ogrevanja.

 • Prednosti: učinkovitost, sposobnost ohranjanja eni temperaturi, nižji stroški goriva
 • .

 • Proti:. Velika velikost in dostopna cena

Električni

Tovrstna grelnikov je simbioza električnega grelnika z ventilatorjem. Znotraj take naprave je bodisi spiralno ali kovinskih niti. Pogosto električni grelci sestavljeni prezračevanje in klimatizacijo. Takšni objekti pogosto ogrevanje velikih industrijskih prostorov, ampak tudi za namestitev v zasebnih domovih, so primerni tudi. Da bi uravnotežili temperaturno razliko med strop in tla, pogosto v sobah so nameščene z stropni ventilatorji, ki pomagajo poleg tega, da prihranite denar za ogrevanje.

 • Prednosti: relativna kompaktnost, enostavnost namestitve, sposobnost za ogrevanje velikih površin;
 • slabosti. Hrup, velike temperaturne razlike med zrakom nad tlemi in stropom, suhosti zraka

Dajanje prednost ene ali druge oblike električnih grelnikov, se osredotočajo na območje, ki ga želite ogrevati in kako pogosto prostor bodo ljudje. Rovus Handy Grelec je primeren za ogrevanje stanovanj, pisarn in garažah!

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...