EMS Six Pack - mnenja, cena, komentarji, uradna stran
Novice

EMS Six Pack – mnenja, cena, komentarji, uradna stran

Ena izmed zadnjih izumov leta 2017 na področju električne myostimulation – EMS šest pakiranja, vaje za trebušne mišice, stegna in orožjem. To je relativno poceni simulator, ki je zasnovan tako, da stimulira mišice brez telovadbe in izlete do športnega kluba. Ampak je bilo vredno?

Zakaj je treba za šest pakiranja EMS simulator

EMS šest pakiranja stimulira mišice prek električnega toka, je način za zmanjšanje sile. Električni impulzi, da mišice delajo v pasivnem stanju, brez stresa in dodatne opreme. Ta metoda je namenjena za toniranje problematična področja v domu.

priporoča, kaj storiti in kaj

rezultati so obljubili, ki jih je proizvajalec

H2>

Način delovanja je zelo preprost, cvetni listi EMS mišičnega stimulatorja priložene problematično področje, na primer, trebuh. Mobilna naprava je začel z enim samim gumbom in proizvajajo električne impulze, ki gredo skozi kožo v mišicah. Takšna stimulacija, na nek način, nadomestni škrtanje za abs.

Proizvajalec simulatorja priporoča, da imajo ločene stimulacijske območij za 20-25 minut .

EMS trening je najbolje narediti vsak drugi dan, tako da so mišice časa, da si opomorejo.

V tednu ne bo prišel obljubljeni krepitev mišic (tonus) je po 1-1,5 mesecih stimulacije za dosego želenih rezultatov.

Malo Zgodovina izuma EMS & nbsp; šest pakiranja

V 50-60-ih na področju športne medicine, Sovjetska zveza razvila metodologijo, ki temelji na uporabi električne mišice myostimulation v športnike usposabljanja. Cilj je povečati moč skozi stimulacijo mišic toka. Kasneje, v 70-ih letih, ta tehnika je prišel do zahodnih držav, kjer je bilo še študija mehanizmov delovanja električnega myostimulation za mišično človeka. Kasneje EMS našel njeno uporabo v rehabilitacijskih centrih, kjer je hudo bolnih bolnikov spodbudil atrophied mišice in ohrani svojo vitalnost in telesno težo. V devetdesetih letih je ta tehnika je od sanacije do množice zdravih ljudi, in je postal predmet dobička družb, ki proizvajajo vadbene opreme za stimulacijo mišic, ne da bi zapustili hišo.

Za in proti EMS šest pakiranja

Pravzaprav, svetla je EMS šest pakiranja ne pomeni dejanski učinek in korist za trebušne mišice in fitnes na splošno.

Tu so rezultati, ki proizvajalec obljublja:

 • krepitev

  mišic;

 • rast mišic;
 • izgorevanje maščob;
 • korekcija problematičnih področij in najti pravo ravnovesje razmerjih;
 • celulita.

Naprej, poglej kaj realnost in kaj je marketing.

Zgodovina nastanka simulatorjev te vrste je jasno, da električna stimulacija prispeva k ohranjanju mišičnega tonusa, ali zmagali s nepremične način življenja bolnika atrofija povzročil. Študije so potrdile pozitivne učinke električne stimulacije na mišice, povečanje trdnosti, vzdrževanje teže, ki preprečuje nadaljnje poškodbe vlaken.

Ampak nobeden od poskusa so pokazali, ne vpliva na izgorevanje maščob, zato, zmanjšanje celulita, ampak ni opredeljena in vplivajo na rast mišic. Zato je večina lastnosti zasnovan tako, da bi pritegnili več strank med moškimi in ženskami. Iz tega sledi:

 • za –

  tonu, okrepitev in trdnost povečanje mišic;

 • pred -. Obljubo, da gorijo maščobe in pridobitev mišične mase

Kontraindikacije za uporabo mišičnega stimulatorja EMS šest pakiranja

Dejstvo, da simulator dela v mirnem stanju, brez obremenitev, ne pomeni, da je njena uporaba ni kontraindikacij. Simulator je prepovedano:

 • bolezni in vnetnih procesov trebušne votline organov;
 • srčne bolezni, vključno s prisotnostjo srčnih vzpodbujevalnikov,
 • med nosečnostjo;
 • za lome in hrbteničnih obolenj.

Kot tudi uporabo simulatorja prepovedana virusne, raka, kožnih bolezni in duševnih motenj.

Kako uporabljati EMS šest paket za medije?

Pred uporabo simulatorja morate očisti vaše kože problematična področja, suha pred vlago in celo za odstranjevanje dlak, da se zagotovi, da se trener dobro zasidrana na kožo. V prvotni sklop EMS šest pakiranja pogojem poseben gel, ki se uporablja za cvetni listi simulatorja in zagotavlja dobro prevodnost.

V simulatorju obstaja 15 načinov, ki so lahko dvignili na občutke, odvisno od želenega učinka. Za začetek

stimulacije, ki jih je potrebno samo pritisniti eno tipko za vklop / izklop in izberite intenzivnost. Po 15 ali 25 minut vadbe, potrebe stroj, ki izklopi. Treba sprali pod tekočo vodo, speremo ostanke in pustimo, da se posuši. In treba koža očisti in obdelamo s antiseptika.

Tudi proizvajalci priporočam združiti EMS usposabljanje z vadbo in dodal, sit-ups, sklece, in še več pletenine za medije. V vsakem primeru, brez dinamičnih predlogov za dosego vidnega učinka. Myostimulation lahko dopolni težo usposabljanje, usposabljanje za tekmovanja, da se prepreči prekomerno utrujenost mišic pri konstantni obremenitvi. Tako lahko, EMS porabljen v dnevih počitka za sprostitev in razkladanje.

Zaključek EMS

Na forumih in celo mestih nišo lahko našli veliko pozitivne povratne informacije, vključno s fitnes trenerji, touted vpliv EMS na rast mase, izgubo maščobe itd To je vse plačane pregledi, napisano posebej za oglaševanje izdelkov in povečanje . prodaja

ne dozorel športnik ne potrditi tako čarobno spekter delovanja stimulatorja mišic, saj se zavedajo, da je telo pomaga povečati srčni utrip – srčni utrip in trajanje obremenitve, ne dvajset minut.

Lahko rečemo, da stimulacija primerna za netreniranih ljudi, ki potrebujejo, da si opomore po bolezni ali obdobja hospitalizacije (vključno kontraindikacij)

. Ampak govoriti o polni nadomestno telesno vadbo (prostovoljnega krčenja), je nemogoče. Mislim, dolgo in težko o tem, ali kupiti, vedeti, da lahko športu doseči najboljše rezultate.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...