Novice

Electricity Saving Box – mnenja in cene, kje kupiti

Priporočene povezave vam omogoča, da se učijo resnico o napravah v okviru splošnega naslov Electricity Saving Box iz strokovnjakov na svojem področju, kot eden od njih sam v šali poziva, električni inženir lvl 80.

Gospodarska kriza sili vse nas razmišljati o zmanjševanju stroškov. In nazadnje bi rad sam zanika običajne užitkom: hrana, nakupovanje in kino. Torej, kaj bi taka manjša žrtvovati zategniti pas, dokler se je izkazalo v zanko? Medtem ko si premisli težko izbiro, se zdi, da je način najde vas. Dober sosed, koristno kolega ali najljubši socialne ponudb za nakup majhno polje, ki lahko zmanjša stroške električne energije. Postavite napravo v vtičnico in gospodarstvo začne veselje v rasti deset odstotkov! Osnova dokazi o učinkovitosti napredne tehnologije, ki temelji na potrditvi mnenja zadovoljnih strank in nedvomni YouTube video posnetke. Vendar je to vse dobro, saj nam predstavlja z oglaševanjem?

Poleg tega Priporočene vam prinaša zanimiv članek iz Burr brigade, ki ga sestavljajo kirurga LoneWolf in njegov pomočnik operby postavljen v originalnih straneh spletni izdaji “Energocapital”.

razstaviti naprave za varčevanje z energijo

Želite postati pravi junak zgodbe? Ne neki tam v tujini, Superman ali Spiderman, in je najbolj, da ni niti pravi Ostržek!

In to ni potrebno, da gre za področje sanj in zakopal v zemljo 5 zlatih kovancev, pod okriljem noči … samo Dovolj za nakup naprave, kot je ta, ki se imenuje “elektrisiti seving polje” ali “Varčno električne energije “(Električna Shranjevanje plošče).

Nato ga vstavite v vtičnico (posuto s soljo in vodo, sem močno ne priporočamo), in sicer: “v kreks Pax FEKS!!” in to je vse! Vi -! Ostržek

V tem času, naš dragi Distributioo aktivno spodbuja škatle z LED diodami, ki so jih vstavili v vtičnico in obljubljajo “nerealne varčevanje z energijo” in “počasno vrtenje števca”, so občutek “večno žejo za freebie” za naši državljani, in drgnjenje svoje roke. In seveda, Distributioo dobili nerealno dobiček z nakupom te škatle za 4 $ na Kitajskem in prodajo v lahkoverni državljani Evrope, Ukrajini, Kazahstanu, Belorusiji pri 40 $.

Torej, kaj je notri to napravo? Predlagam, da bi očarljivo potovanje skozi svoje drobovine oceniti potencial teh naložb! Torej, skalpel v roki, pacient na mizo!

Najdražja stvar v tej napravi je verjetno tako. Narejen je trdno: srebrne barve s črnimi poudarki in megablock logotipom. Vendar pa držijo skupaj obe polovici z enim majhnim vijakom, ki smo ga odvijemo enostavno.

V notranjosti naprave čudež, “varčevanje z energijo” je elektronski svet z minimalnim naborom komponent in relativno velik “črno skrinjico”, ki je, kot smo sum, je skrivnost super orožje (Wunderwaffe) v boju proti poraba kilovatnih ur! In sumimo, da gre za konvencionalno film kondenzator.

Na hrbtni strani tiskanega vezja, ki je pritrjen z dvema vijakoma, izgleda takole:

Celoten krog je ustvaril na tiskanem vezju, ki je namenjen za to en velik čudež – ustvariti pogoje, potrebne za … gori dve LED. In dodati več jasnosti, tu so zbrani s kirurško koncept ekipe te naprave:

Da, če je to zelo posplošimo, potem tam notri je majhen niz dveh LED in velik film kondenzator. In kako velik je, smo se spraševali o tem, preveč, in smo merili zelo dober naprave:

Meritve so pokazale, da je kondenzator ima Črno skrivnost kapaciteto toliko od 5.18 večnamenske naprave.

Po pripravek dajemo vse drobovje nazaj in zašil bolnika. Odločeno je bilo, da si ga. Brez tega bi bila naša analiza eksperiment nepopolna. Mi čaka megaeconomics v dobro naložen-vtičnica.

In … čudež! LED res zasvetijo, in naše upanje.

A meter je predrzen in samozavesten “zvit” enake kilovatnih ur, ki je povezan z napravo čudež …

In še vsaj nekaj učinek naj bi bili pridobljeni z vključitvijo film kondenzator s kapacitivnostjo 5 μf vzporedno domači mreži. Z drugimi besedami, po vsem, kar briljantno idejo postaviti Distributely nekako upravičiti svoje varanje lahkoveren Ostržek? Bomo odgovorili neposredno, kapaciteta kondenzatorja je tako majhen, da bo dovolj le za kompenzacijo jalove moči fluorescentno 40 vatov.

Da, prav ste slišali, poleg delovne moči (P, W, W), ki se pretvori v koristno delo (gibanje, vrtenje, ogrevanje), nekatere naprave, kot so motorji porabijo več jalove moči (Q, var, voltni-amperov reaktivna). To je potrebno, da se ustvari elektromagnetno polje. Zdaj je naša lase in naš hladilnik, ki porablja energijo iz omrežja in ga zagnal neproduktivno. Ampak, če je poleg pralnega stroja ali hladilnika v vtičnico, da se držijo kondenzator (kapacitivnost in se izračuna na zahtevani napetosti), bo naš cenjeni motorji hladilnik in pralni stroj porabi jalove moči iz kondenzatorja in ne bo “obremenitev omrežja”. In zdaj MEGAWILD: ACTIVE energija meter nameščen v vašem stanovanju, je popolnoma vseeno, koliko jalove moči tekla skozi. Da ne verjame.

Spet pravilno oblikovan merilnik delovne energije upošteva le aktivno energijo, ki prehaja skozi njo. Torej, v katerem so vse vrste “magic-energetsko-seving škatle”, da lahko zelo malo razbremeniti majhno površino vašega ožičenja iz majhen del jalove moči. Toda vaša prizadevanja merilnik ne cenijo.

Torej ne dobijo bedastoča z zgodbe Distributioo, ne kupi film kondenzator z vodstvom ure za 40 $, če si zagotovo ne želite, da se počutim kot Ostržek. )))

Pazi nase in svoj denar!

Namesto zaključka Elektrika Varčevanje Polje

Šli smo z raziskavo blitz na enega od avtorjev članka. Ali je vredno poskusiti v odgovor na “bend” stanje za nerazumno rast tarif in devalvacijo rublja, tricking metrov? Ali obstaja resnično korist od energijsko učinkovitih gospodinjskih aparatov?

Seveda, ni vredno. Sistem moč se nenehno izboljšuje tehnike iskanja “tatovi”. Poleg tega, globa v višini deset kratni znesek “ukraden” se ohladi vsako vnemo. In kar je najpomembneje, da so primeri smrti “kulibinyh”, poskušali povezati mimo merilnih naprav. Torej igra ni vredno truda.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...