Novice

Atlant Gel – pregledi in cene, kje kupiti

Sestavek Atlant gel

Krema Atlant gel vsebuje le naravne sestavine. Te vključujejo:

 • barberry. Je vir alkaloidov in organskih kislin. Učinek na telesno tonično, izboljša imunski sistem in ima blago protivnetno.
 • Ashwagandha. Naravni afrodiziak. Obnavlja, bori vnetje, poveča mišično moč in izboljša vzdržljivost.
 • Lignani. Spodbujati spolne aktivnosti in povečuje učinkovitost.
 • Maca. Poveča moč pri moških, pomaga proizvajati testosteron in se uporablja pri zdravljenju neplodnosti.
 • Divji kostanj, ginko biloba, ingver. Rastlinski izvlečki za izboljšanje srca in ožilja. Povečanje spolno funkcijo in spermo bolje.
 • osat. Poveča proizvodnjo moških spolnih hormonov.
 • dimetikon. Je silikonska komponenta, ki maže tkivo in izboljša drsenje. Ščiti kožo med vadbo se poveča penis in med spolnim odnosom.
 • betain. Izboljša metabolizem in normalizira krvni obtok.

V določenih razmerjih teh komponent izboljša erekcijo in poveča penis. Vsrka v kožo, pa da tkanine elastično in prispevajo k največ razteza od corpora cavernosa brez poškodb. Razširitev penis zgodi postopoma, brez povzročanja bolečine.

2 navodila za uporabo Atlant Gel

Obstaja več načinov uporabe kreme Atlant Gel odvisno od ciljev, ki jih človek. Če se uporabi dodatek podaljšati spolni odnos in povečano občutljivost, ki se je uporabljala 30 minut pred telesno intime. Za ta namen je treba uporabiti majhno količino kreme. Po kratkem času je rahlo mravljinčenje občutek v penisu, ki govori o začetku delovanja dodatka. Pravilnost uporabe sredstev, ni važno.

Moški, ki želijo povečati velikost falus smetano je treba redno uporabljati za 1-3 mesece vsak dan, za doseganje rezultatov. Dan krema se uporablja enkrat po higienskih postopkih, po teh preprostih pravil:

1. Liberalno uporablja gibe masažnih na nabreklega penisa.

2. Dobili 5 minut, da se krema popolnoma vpije.

3. Narediti posebne vaje za povečanje penisa.

Da bi dosegli rezultate, je treba krema se uporablja na dan vsaj 2 meseca. To bo povečalo penis z 3-5 cm Poleg krema zagotavlja krepitev erektilno funkcijo, zmanjša čas med spolnih, podaljšuje orgazem.

Da bi opazili prve rezultate po 2-3 tednih po redni uporabi. Po 1,5-2 tednih uporabe se bo bistveno izboljšala občutljivost penisa in povečati trajanje spolnega odnosa. Povprečna velikost poveča telesa z 0,5-1,5 cm tako, da je penis je večji od 3 cm, mora biti vsaj 6 tednov. Po 3 mesecih je možno doseči povečanje 5 cm.

3 vaje Atlant gel

Pred vaj in uporabo kreme, da obkladek. V ta namen je kos mehko krpo, namočeno v toplo vodo, stisnite rahlo in zaviti gred penisa. Da vzdrži stiskanje je potrebno od 3 minute. Po tem je bil postopek ponovi 3-krat in počakajte, da se koža postane suha. Izboljša prekrvavitev in omogoča tkiva bolj elastično.

Obstaja več načinov vaj, ki se lahko uporablja s smetano Atlant gela. Prvi se izvaja stoje ali sede. Sestoji iz naslednjih stopenj:

 1. 1. Penis je v sproščenem stanju. Človek zagrabi roko in stisne glavo za izboljšanje pretoka krvi.
 2. 2. Falusa je sestavljen iz sebe občutke blagega nelagodja. V tem položaju mora biti vsaj 5 minut. se je treba izogibati bolečine med vadbo.
 3. 3. To je potrebno narediti masažo penisa v krogu približno 30-krat.
 4. 4. Spet se raztezajo penis, ampak v 4 smeri – levo, desno, gor, dol. Naredili kratek odmor in ponovi Krožna masaža 5-krat.
 5. 5. Penis je treba potegniti naprej in ga hranite v takem stanju za nekaj minut, nato pa ga nežno stisnite nekajkrat.
 6. OL>

  Druga metoda tudi ne povzroča nelagodje in bolečino. Sestavljen je iz 2 vaj:

  1. 1. Penis zgrabi za roko, tako da prsti stiskal glavo. Po tem je treba stisniti celoto, brez bolečin.
  2. 2. Falus sem potegnil naravnost in da ostane v tem stanju za 1 minuto.
  3. 3. Spet ima odsek penis, povečanje časa in sprostitev.

  Drugi sklop vaj opravljenih 20 minut. Gibanje mora biti previdni, da ne stisne penis do bolečine in rdečico, da bi se izognili težavam v prihodnosti . Učinek boste opazili po 2 tednih.

  širitve smetana falus prispeva k neboleče razteza tkiv in rast hrustanca. To je učinkovito le, če redno vadbo v daljšem obdobju. Če je namen uporabe dodatka, izboljšanje kakovosti spolnim odnosom, se krema uporablja na penisu brez masažnih tehnik.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...