Novice

Acai Berry – mnenja in cena. Uradna stran

Acai jagode so nekoliko manjša od grozdja, čeprav potem precej podobni. Drevesa, ki rastejo na najdemo v Amazoniji, zlasti v Brazil.Acai Berry se porabi v različnih avtohtonih prebivalcev Južne Amerike za več tisoč let, vendar je v zadnjem času postala priljubljena in modno po vsem svetu kot dopolnilo zdravje.

Vendar pa je za zdravje koristi ofAcai Berry je bilo sporno, potem ko so nekateri neodgovorni proizvajalci začeli njihovo spodbujanje, kot da bi lahko razvili velikost penisa, vzrok čudežno izgubo teže, zdravljenje sladkorne bolezni, in na splošno pa vsestranski čudež product.Acai Berry storiti imajo nekatere resnične koristi za zdravje, ki so navedeni v nadaljevanju. Vendar pa nekateri trditvami proizvajalcev je treba zdraviti z več kot ščepec soli!

Acai jagode

Acai semena in praški delujejo kot antioksidanti proti različnim oblikam toksinov. To pomeni, da se zmanjša tveganje za nastanek nekaterih oblik raka in bolezni srca. Drugi minerali najdemo v acai izdelki so tudi ugotovili, da zavira rast rakavih celic. Vendar pa je znanstveno raziskovanje na tem področju je trenutno še v povojih.

Acai jagode vsebujejo veliko vitaminov B. vitamini B prispevajo k zdravo kožo in lase, ter pomaga ohranjati rdečih krvnih celic. B vitamini so še posebej uporabni pri varovanju proti raku na trebušni slinavki.

Acai jagode so vlakna zelo visoke preveč. Fiber je bistvenega pomena za prebavni sistem v telesu, saj pomaga s hrano, ki se obdelujejo skozi debelo črevo; pomanjkanje vlaknin lahko povzroči zaprtje in poveča tveganje za razvoj bolj resnih stanj, kot so rak črevesja. Acai jagodičja dopolnila ne sme imeti toliko vlaknin kot surovo sadje, pa -. Preverite vsebnost vlaken koli izdelka, preden kupiš

vitamina B inAcai Berry tudi pomaga ohraniti zdravo presnovo – ta in drugi vitamini in minerali, ki jih najdemo v acai ležijo ob korenu terjatev, ki ga je močan pripomoček za hujšanje. Medtem ko acai pa nedvomno vsebuje minerale, ki ne pomagajo pri hujšanju, ste zelo verjetno, da bi izgubili veliko količino teže izključno s upping uživanje acai izdelkov.

Druga priljubljena trditev proizvajalcev Acai Berry je, da lahko sadje zmanjša staranje kože in nastanek celulita. Nekateri vitamini in minerali, je pokazala, inAcai Berry, dejansko delujejo, da zmanjša učinek staranja prostih radikalov in spodbuja pretok kisika po telesu, kar tudi pomaga, da ostanete mladi. Vendar pa lahko Acai Berry sestavni del prehrane, ki ohranja zdravo kožo, in niso čarobna palica.

Acai jagodami izdelki so na voljo v trgovinah z zdravo prehrano, in so eden od najbolj priljubljenih in trendovskih izdelkov na trg v sedanjem time.Acai Berry je na voljo kot edini ali glavna sestavina tablet, praškov, obliži , čaji in sokovi. Nekatere trgovine prodajajo zamrznjene jagode preveč – to lahko bodisi zaužili surovi, ali zaužijejo kot del smoothie

.

Miglena Cech

Malo je resnično znano o Migleni, vendar je vsaj prepričana in nesebična. Seveda je tudi intuitivna, odkrita in očarljiva, toda na nek način so manjše lastnosti, ki jih tudi obnaša kot zastrašujoče.
njeno samozavest, čeprav je, za kaj je precej všeč. Prijatelji pogosto računajo na njo in njeno ceno, zlasti ko potrebujejo tolažbo ali podporo.

Seveda nihče ni popoln in Miglena ima manj prijetnih lastnosti. njena otroška narava in neodgovornost lahko povzroči, da se stvari segrejejo in dosežejo vse okoli sebe.
Na srečo njena nesebičnost zagotavlja, da ni tako pogosto.

Mogoče ti bo všeč tudi ...